Truineer Nieuws melden?

Tribune Noord gesloten, Vluchtweg naar Oost

STVV vraagt met deze foto en volgende tekst om de supporters er op attent te maken dat Tribune Noord de eerstvolgende thuismatch tegen KVK Kortrijk zal gesloten blijven. Een gevolg van de sancties die werden opgelegd na de stopgezette match tegen Racing Genk. Tribune Oost biedt een uitweg.

© Fotograaf: STVV

De Geschillencommissie Hoger Beroep voor het Profvoetbal besliste na de gestaakte Limburgse derby om tribune NOORD te sluiten voor de wedstrijd STVV – KV Kortijk van zaterdag 18 januari om 20.00 uur. Wat nu?

Abonneehouders van tribune NOORD mogen op vertoon van hun abonnement plaatsnemen in tribune OOST vak K. Na het tonen van het abonnement aan de ingang van tribune OOST ontvangt iedere abonneehouder van tribune NOORD een ticket voor vak K.