Truineer Nieuws melden?

Talentvolle Caroline Rigo kan Womed Award in de wacht slepen

De Hasseltse onderneemster Caroline Rigo maakt kans om de Womed Award in de wacht te slepen. Dat is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door Markant vzw, UNIZO, en het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen aan een ondernemende en inspirerende vrouw. 

© Fotograaf: FB Rigo

Caroline (36) is een ondernemende duizendpoot. Zo is ze de oprichtster van het Belgische minerale make-upmerk ?Cent Pur Cent? dat verdeeld wordt bij apothekers over het hele land. Daarnaast is ze zaakvoerster van Caf? Beaut? en Blush Academy, twee zaken die ook focussen op Carolines grootste passie, namelijk visagie.

De uitreiking van de 21ste Womed Award vindt plaats op 4 maart.?De winnares wordt onder meer verkozen via een publieksstemming?op?www.markantvzw.be/womedaward/caroline.?Stemmen kan tot 5 februari.