Truineer Nieuws melden?

STVV wint met 0-1 van Schalke

Winnen van Schalke is natuurlijk mooi, zeker als daar in het verre Spanje ook nog ’s zo’n 1000 supporters komen kijken. En goal van Suzuku in de 28ste minuut deed het. Maar eerlijk mensen, het was een oefenmatch en niet meer dan dat. Toch betekende winnen voor veel Kanaries een boost. En laat dat nu net datgene zijn wat telt in de kopkes van een voetballer.

© Fotograaf: Kris Vanmunster

STVV begon met: Schmidt, Sankhon, Mmaee, Konate,? Botaka, Colombatto, Durkin, Asamoah, Gilha, Suzuki en Colidio.

In de negende minuut vloog een vrije trap van Daniel Caligiuri net over het doel van Daniel Schmidt. Vier minuten later dreigde Yuma Suzuki aan de overkant. In de 28ste minuut mikte Yuma Suzuki raak.

Schalke 04 speelde na de rust met een volledig ander elftal en met Benito Raman

Schalke 04: Schubert (46. Langer) ? Caligiuri (46. Kenny), Kabak (46. Thiaw), Nastasic (46. Becker), Oczipka (46. Miranda) ? Boujellab (46. Taitague), Mercan (46. Mascarell), Harit (46. Matondo), Sch?pf (46. Serdar) ? Burgstaller (46. Raman), Kutucu (46. Gregoritsch)