Truineer Nieuws melden?

STVV stelt plannen nieuwe tribune Zuid voor

Na dit seizoen start STVV de bouw van de nieuwe tribune aan de spoorwegkant, de zogenaamde tribune Zuid. Het wordt een multifunctionele tribune, met een mix aan voorzieningen.

© Fotograaf: Truineer

De tribune is op het laagste niveau gesitueerd en heeft een capaciteit van 1000 plaatsen, namelijk 800 staan- en 200 zitplaatsen. De staanplaanten kunnen ook snel omgevormd worden tot zitplaatsen. Er zijn ook VIP-mogelijkheden voorzien en extra ruimte voor rolstoelgebruikers. Boven de tribune voor supporers komen een grote videowall, maar ook kantoren en andere commerci?le activiteiten. De achterkant wordt volledig bezet met zonnepanelen.

Hier een impressie van TVL:

https://www.tvl.be/nieuws/stvv-stelt-nieuwe-tribune-voor-91499