Truineer Nieuws melden?

STVV ontbindt contract Gliha

STVV heeft zonet het contract van Erik Gliha in onderling overleg ontbonden. De speler mocht nog mee op oefenkamp, maar kon zich nooit doorzetten. Intussen heeft STVV de Japanner Ko Matsubara voor die positie gehaald.

© Fotograaf: STVV

Erik Gliha verlaat STVV. Vandaag werd het contract van de 22 jarige Sloveen in onderling overleg ontbonden.?Gliha maakte de overstap naar STVV op 17 januari 2019. Hij kwam toen over van het Sloveense NK Aluminij Kidricevo waar hij 16 keer uitkwam voor het eerste team.
Bij STVV kon hij zich niet doorzetten en kwam hij niet verder dan enkele wedstrijden bij de beloften.?

STVV versterkt zich met de Japanse linksback Ko Matsubara. De Japanner zette vandaag zijn handtekening onder een contract. De 23-jarige Matsubara komt over van Shimizu S-Pulse uit Shizuoka. In het afgelopen seizoen strandde Shimizu S-Pulse op plaats 12 in de hoogste klasse. Voor zijn vertrek naar Sint-Truiden had Matsubara 98 wedstrijden in de J League op de teller staan. Zijn statistieken: 4 doelpunten en 10 assists. Matsubara speelde ook drie keer voor de nationale U18-ploeg van Japan