Truineer Nieuws melden?

Stage STVV: een pluim voor de supporters

STVV kan tijdens haar oefenstage steeds rekenen op een harde kern van meegereisde supporters. Het gaat nagenoeg steeds om dezelfde mensen. Een groep van om en bij de 20 die een hechte band heeft met staf en spelers, en wiens aanwezigheid sterk wordt geapprecieerd door STVV.

© Fotograaf: Supporters STVV

Meereizen met de kanaries, trainingen volgen, een matchke meepikken, tussenin de streek verkennen en op zeer regelmatige basis genieten van een hapje en een drankje… Dat is een oefenkamp voor deze supporters die van dat weekje Spanje altijd weer een belevenis maken. Je moet erbij geweest zijn om dat te weten. Maar wij kunnen het jullie verzekeren: het is plezant. En de kanaries tellen op deze mensen. Ze dragen hen zelfs op handen. Vandaar: een dikke pluim aan de supporters en de Spionkop.