Truineer Nieuws melden?

Sportuitslagen

Voetbal:
In 1ste provinciale won Zepperen-Brustem zaterdagavond bij hekkensluiter Leopoldsburg (0-3) en klimt zo op in de rangschikking naar een gedeelde 13de plaats. Met 2 overwinningen op rij is dit een uitstekende start voor de nieuwe coach, Kevin Baets. In de 3de provinciale C behaalde Sporting Aalst vanmiddag een verdienstelijk gelijkspel in Diepenbeek (1-1). In dezelfde reeks won koploper Gravelo in Nieuwerkerken (0-1). In 4de provinciale won Jong STVV nog eens tegen FC Alken B (3-0) en verloor Velm bij BS Sport (2-1). Nog enkele uitslagen uit 2de provinciale B: FC Landen-Hoepertingen 3-0 en KDH Jeuk-H.Millen 1-2.
Basketbal:
STBB A verloor zaterdagavond in de sporthal Tuinwijk van Handzame A (65-80) en blijft zo in 1ste landelijke op de 11de plaats.

© Fotograaf: Truineer