Truineer Nieuws melden?

Raf Vanmechelen met Roasties op nieuw pad

“Beste klanten, volgers, vrienden.. Roasties ging op zoek naar een nieuwe identiteit en heeft die gevonden. Enkele vaste waarden zoals ons ontploft kieken en onze sticky chicken blijven, maar we slaan een nieuwe weg in. Roasties Bar wordt gewoon Roasties en de focus ligt op Amerikaanse gerechten zoals luxeburgers met angusbeef, nog meer ribs en nieuwe toetsen. We willen niet langer een ‘restaurant’ zijn, maar een toffe tent met goede muziek, lekkere snelle gerechten en een fijne sfeer. Wie ons altijd steunde, opnieuw een welgemeende dank. Wie ons nog niet bezocht: hartelijk welkom! Vanaf 20 januari starten we met de nieuwe kaart en hopen we een leuk en nieuw verhaal te schrijven,” aldus Raf op zijn facebookpagina.

© Fotograaf: FB Roasties