Truineer Nieuws melden?

Prinsen Pronknacht

Zaterdag 18 januari om 20u11 in de sporthal Koninklijk Atheneum, Jodenstraat

© Fotograaf: ovc

De stadscarnavalsvereniging Orde van de Commeduur organiseert de alom bekende Prinsen Pronknacht in de sporthal Koninklijk Atheneum, Jodenstraat. De sporthal wordt omgetoverd tot een ware Narrentempel.

Topartiesten Frans Theunisz, Marleen Rutten, Big Benny, Het Feestteam, Phil Kevin en liveband Fons en die van Ons zorgen voor de zang, de Vegder Diddeld?pcher voor een acrobatisch spektakel en de Oppenheimers Blaaskapel voor de live muzikale begeleiding.

De Orde van de Commeduur bestaat dit jaar bovendien 50 jaar en zorgt voor verschillende verrassingsoptredens. Alaaf!

Kaarten kunnen tot 13 januari gereserveerd worden via www.raadvanelf.be/ppn en door overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE63 0682 2810 3308 met vermelding van naam en aantal zit- en/of staanplaatsen.

Voorverkoop staanplaats: 10 euro

Voorverkoop zitplaats: 15 euro

Meer info
Koenraad Debruyn
info@raadvanelf.be
www.raadvanelf.be/ppn