Truineer Nieuws melden?

Opsporingsbericht: Waar is Jo’s jas?

Geloof het of niet…..Pas herenigd, is Jo opnieuw zijn jas kwijt. Neen, niet vergeten. Wel lichtjes ontvreemd. Klaar voor een nieuwe reis? Of klaar voor een nieuwe stunt. Jo is alleszins de wanhoop nabij.

© Fotograaf: Truineer

Hoe kan je nu in godsnaam met een ‘loempe’ jas en dan nog een ‘blauwe’ van de E5-mode het nationale nieuws halen. Jo en zijn vrienden deden het. En vooral de vreugde van Jo was enorm. Maar de vreugde van Jo is van korte duur geweest, zo hoorden we. Het nieuwe jaar is nog maar pas begonnen en hij is ze opnieuw kwijt. Neen, dit verzinnen we niet, het is de waarheid. Vandaar dit opsporingsbericht. Wie heeft de jas van Jo in zijn bezit, wie heeft tips over de ‘verblijfplaats’ van de jas die zo zijn even leven lijkt te lijden? Alle tips zijn welkom. Als je anoniem wil blijven, bel je gewoon naar de politie van onze stad…. op hoop van zegen.