Truineer Nieuws melden?

Ook toneel in Bevingen, Zepperen en Aalst

De voorbije dagen kon u reeds lezen dat Theatergroep Pol Stas, het Nieuw Sint-Truidens toneel en Wiric kortelings op de planken staan maar de komende dagen en weken zorgen ook de Bevingse toneelgroep, de Zepperse toneelvrienden en de Aalsterse bontmakers voor een komische toneelvoorstelling. De Bevingse toneelgroep geeft vanavond de aftrap. Alle info vindt u onderaan.

© Fotograaf: BTG

Bevingse toneelgroep

Een meid uit de duizend

Betty en Stef zijn reeds enkele jaren getrouwd. Zij bouwt een carri?re uit in de modewereld en hij is verzekeringsagent. Er is slijtage op de relatie, tot de dag Stef denkt de reden gevonden te hebben en besluit om er iets aan te doen.

Locatie: Parochiezaal Naamsesteenweg 292?

Speeldata: vrijdag 10 en 17 januari om 20 uur; zaterdag 11 en 18 januari om 20 uur; zondag 12 en 19 januari om 14u30

Tickets: 8 euro

Reservatie: btg@telenet.be; www.toneelbevingen.be; 0494 194455

Zepperse toneelvrienden

Bea en Lea

Een jong koppeltje, Francky en Nancy, wonen slechts 2 weken ongehuwd aub samen. Plots staat Bea, moeder van Francky, met haar koffer in de living en neen ze gaat niet op reis. Dan gaat de bel opnieuw en wie is nu daar? Lea de moeder van nancy en neen ze gaat ook niet op reis.

Locatie: Hasp-O Zepperen, Kasteelstraat 53?

Speeldata: zaterdag 11, 18 en 25 januari om 20 uur; vrijdag 17 en 24 januari om 20 uur

Tickets: 8 euro

Reservatie: 011 685730; georges.roebben@telenet.be

Toneelgroep de Bontmakers Aalst

De kloon van onze zoon

Boerin Georgette schrijft haar zoon in voor het tv-programma ?Boer zoekt boerin?. Maar als zoonlief wegens geheime omstandigheden niet wil deelnemen, moet ze op zoek naar een vervanger, ofwel naar ?de kloon van haar zoon?. Eenmaal de cameraploeg aan de boerderij arriveert gebeuren daar dingen die beter geen daglicht zouden zien, laat staan het licht van een camera?

Locatie: Feestzaal Aalst, Aalst-Dorp 25

Speeldata: vrijdag 24 januari om 20 uur; zaterdag 25 januari ?n 1 en 8 februari om 20 uur; zondag 2 februari om 14u30

Tickets: 8 euro

Reservatie: www.tgdebontmakers.be; 0499 620896