Truineer Nieuws melden?

Ons Huis overgenomen door Christel en Johnny

De goeddraaiende zaak ‘Ons Huis’ op de Grote Markt is overgenomen. De familie Driessens verhuist naar Wilderen en laat de zaak over aan Christel Mathijs en Johnny Poelmans: “We zien er naar uit om er in te vliegen. Wij houden van de Grote Markt en Sint-Truiden. Wij gaan ons geven om van ‘Ons Huis’, een fijne thuis te maken. We behouden het concept, maar zullen enkel op donderdag gesloten zijn.”

© Fotograaf: Atelier Radoux

**Ons Huis vindt nieuwe thuis
**Het was op truineer.be dat Paul, Andrea en Aur?lie een oproep deden om een nieuwe thuis te zoeken voor de zaak ‘Ons Huis’ op de Grote Markt. Dat was Christel en Johnny niet ontgaan. “Ik baat nu de Blauwe Hond uit in de Luikerstraat. Daarvoor heb ik lang in de horeca gestaan en met het filmpje voelde ik het weer kriebelen. We zijn blij dat we tot een akkoord kwamen. Op 3 februari gaan we terug open. Voor de Blauwe Hond zoeken we een overnemer”, aldus een enthousiaste Christel.

**Kleine renovatiewerken
**Partner Johnny (van de gekende firma JP-projects) gaat eerst een kleine renovatie uitvoeren alvorens Ons Huis weer opent op 3 februari. “De zaak is even dicht tussen 26 januari en 2 februari. Op maandag 3 februari is iedereen welkom. Wij kijken uit om samen met de andere collega’s van de Grote Markt, onze zaak te laten leven in Sint-Truiden.”

**Wijnhuis, kinderspeelhoek, vergaderzalen en suggesties
**Christel Mathijs: “Ik probeer nu al zoveel mogelijk mee te draaien in de zaak op de Grote Markt. Ik wil voelen wat de klanten willen en kennen. En natuurlijk ook wat naar mijn eigen hand zetten. Maar wat goed is, willen we zeker behouden. Zo hebben we kinderspeelhoek met enkele aparte tafels voor de ouders die hun kind in het oog kunnen houden. Zijn er de vergaderzalen en is er onze uitgebreide wijnkaart. Paul Driessens zal ons blijven adviseren voor onze wijnkaart. Nieuw zijn de pannekoeken van eigen recept in de namiddag.”

Ons Huis heropent op maandag 3 februari en is enkel gesloten op donderdag.
Tel: 011 / 68 22 35
Gelegen op de Grote Markt 6