Truineer Nieuws melden?

Monique Claes wint 45e Shop & City wagen

Monique Claes werd afgelopen zaterdag winnaar van de 45ste Shop & City wagen, een Nissan Micra van Van Mossel-Bruyninx. Het winnend lotje werd gescand bij Dony Gourmet Store.

© Fotograaf: Truineer

In het reglement van Shop & The City staat echter dat elke deelnemer slechts ??n keer een auto kan winnen. Indien een winnaar van een auto een tweede keer wordt getrokken, wordt de helft van de waarde van de wagen aan een goed doel geschonken. ?In samenspraak met Monique werd de waarde van de wagen gedeeld en geschonken aan Sint-Vincentius en Levensloop. Beide goede doelen die ook Monique nauw aan het hart liggen?, zo vertelde Marijn Ghys, manager van Shop & The City, aan de redactie. Monique werd beloond met een Shop & City cheque van 500 euro.