Truineer Nieuws melden?

Luc Alloo (in-de-nacht) ontdekt de Bornedries

Iedereen in Sint-Truiden en heel ver daarbuiten kent de Bornedries. Spreek je iemand er op aan…. nooit geweest, krijg je dan als antwoord, of ik begrijp niet dat iemand daar naartoe gaat. En toch is het er vaak een overrompeling. Zeker, want wekelijks WIPPEN zo’n 600 tot 1000 bezoekers de hotste parenclub van het land binnen. Zij gaven aan Luc Alloo hun geheimen prijs, zo kwam ons aan de oren.

© Fotograaf: Google maps

Poesjes in het donker

Inderdaad, Luc Alloo kwam recent over de vloer in deze overbekende ‘parenclub’. Niet om de katjes of beter gezegd de poesjes in het donker te knijpen, wel om bij de bezoekers te peilen naar wat ze drijft om het vertier van zo’n club op te zoeken. In het Paul Jambersiaans vertaald heet dat:? ‘wie zijn ze’, ‘wat doen ze’, ‘wat drijft hen…. We zullen het in dit nieuwe jaar vernemen. Alleen staat het nog niet vast wanneer deze repo van Luc Alloo (-in-de-nacht?) zal worden uitgezonden.

De darkroom

We weten intussen wel al dat er een vrij bekend iemand voor de camera zal opduiken. De man namelijk die ons het bezoek van Alloo verklapte. Jong, rijzig, goedlachs, en blond is deze Truienaar en vrijgezel een vaste bezoeker van De Bornedries. Een plek waar hij zich naar eigen zeggen thuis voelt, lekker kan eten, kan dansen en kan drinken, en waar hij bovenal zijn ding kan doen. Is het niet in de relaxroom, dan misschien in de darkroom….?

Even binnen… wippen

We bezochten even de website. En we geven het graag toe, we geraakten danig onder de indruk van al het moois dat deze ‘hotste’ parenclub van het land, zoals ze zichzelf noemt, te bieden heeft. Een aanbod dat blijkbaar ook erg wordt geapprecieerd door het cli?nteel, zo blijkt. Want, zo vertelt diezelfde webiste, wekelijks WIPPEN er zo’n 600 tot 1000 ruimdenkende burgers binnen. Wij kunnen niet wachten, wij willen het weten…. wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen? Binnenkort te zien in Alloo-in-de-nacht op VTM, vermoeden we. Iets om naar uit te kijken.

Alles mag, niks moet

E?n conclusie hoorden we ook al…. niet iedereen die er over de vloer komt, gaat helemaal los. Neen, voor veel bezoekers is dit overigens gezellig etablissement de place-to-be voor een betaalbaar avondje (erotisch) stappen all-in. En voor velen hoort daar zelfs geen sex bij. Want de leuze in dergelijke zaken is ‘alles mag, niks moet’. Total freedom dus. Vandaar.