Truineer Nieuws melden?

Loot de boere mar dosse

Waar je dezer dagen wandelt langsheen Spaanse wegen, zeker in Pinatar, kom je de mensen van onze Spionkop tegen. Zoals dit exemplaar. Je ziet het deze wereldreiziger en bekende Truineer hardop denken… laat de boere mar dosse. Hij geniet net zoals de afgelopen jaren van ‘het oefenkamp’ van STVV.

© Fotograaf: Kris Vanmunster

Als de boog voor de echte kanaries niet altijd strak gespannen staat, dan zeker ook niet voor onze wereldburger, Kris Vanmunster. Hij reisde samen met een 20-tal andere diehards -jaar na jaar zowat hetzelfde gezelschap- richting het zonninge Pinatar, zijn idolen achterna. Een oefenkamp is voor deze supporters genieten en tussendoor een matchke of een trainingske meepakken…. Kris voegt de daad bij het woord. Jaar na jaar paraat, jaar na jaar op elke training en elke match, jaar na jaar ook nadrukkelijk aanwezig in de lokale horeca. Zo mag het zijn, zo moet het zijn. Je leeft maar ??n keer. Proost Kris. En breng onze toost ook over aan die andere trawanten daar in PEDRO(L) en natuurlijk ook aan ‘ons’ Liesa (Degeling). We doen het in Sint-Truiden nog wel een keer over.