Truineer Nieuws melden?

Lezing Prof I.Demeyer op 4/2 in Academiezaal

Professor I. Demeyer, Aalsterse spoedarts, trekt al een tijd aan de alarmbel als het over alcohol- en drugsgebruik gaat. Op uitnodiging van Kiwanis, Markant en Soroptimisten van Sint-Truiden komt hij op dinsdag 4 februari in de Academiezaal een lezing geven met als titel “Wat als de Hulk niet altijd groen is?’,

© Fotograaf: Truineer

Tal van tieners komen in de Vlaamse ziekenhuizen op spoed terecht na een avondje experimenteren. Kinderen uit alle lagen van de bevolking experimenteren met xtc, lsd, coca?ne en zelfs ketamine. Het mengen van drug- en alcoholgebruik is jammer genoeg dagelijkse kost. Jongeren kopi?ren het gedrag van hun idolen uit sport- en showbizzwereld op sociale media. Jongeren worden alsmaar jonger wat een ander probleem is en ouders zijn zich niet altijd bewust van wat er aan de hand is.

De professor verwacht zo veel mogelijk jongeren en hun ouders om 19.30 u.! Inkom is 18 euro en de opbrengst van deze avond gaat naar organisaties die zich inzetten voor deze problematiek.

Kaarten zijn verkrijgbaar via leden van de organiserende verenigingen en Jodi Schoenen

>

Na de lezing is er de mogelijkheid om met een drankje en een hapje in de foyer nog even na te praten

>

Iedereen is van harte welkom, kaarten zijn te verkrijgen bij de organiserende clubs.