Truineer Nieuws melden?

Ladies’ Circle 52 steunt Stal Ter Koze

LC52 overhandigde een eerste cheque (2000 euro) aan Stal Ter Koze, een centrum voor Therapeutisch Paardrijden, in Nieuwerkerken.

© Fotograaf: Truineer

Ladies’ Circle 52 kreeg deze week inderdaad de eer om haar?eerste cheque uit te schrijven, gericht aan Stal Ter Koze te Nieuwerkerken, ter waarde van maar liefst 2.000 Euro. Stal Ter Koze is een centrum Therapeutisch Paardrijden, voor mensen met een beperking van fysieke, mentale, visuele of auditieve aard, voor mensen met een ontwikkelingsstoornis of met een psychische problematiek.

?Ons hart ging uit naar de moed, het doorzettingsvermogen en de menslievendheid van de uitbaters?, zeggen de trotse leden van de club. ?Cynthia Geenen is met haar gezin de oprichtster en krijgt hulp van vele vrijwilligers. De inzet die zij dagelijks tonen is enorm. We hopen het centrum op deze manier een kleine duw in de rug te kunnen geven.??

LC52 is ??n van de Ladies? Circles van Belgi? en is dus een liefdadigheidsorganisatie die zowel lokale, nationale als internationale projecten steunt. Het nationale project dit jaar zijn de Centra voor Blinde Geleidehonden (BCG), waarvoor o.a. een grote inzamelactie van plastic dopjes loopt.?

De huidige opbrengst kwam voort vanuit de activiteit ?Betty Spaghetti for Charity?. Wens je op de hoogte te blijven van hun activiteiten, kijk dan zeker eens naar hun facebook pagina. Noteer alvast 11 oktober 2020 voor de volgende ?Betty Spaghetti?.

Verder: www.stal-ter-koze.be