Truineer Nieuws melden?

Laatste Trudo’s Zondagsgasten

De reeks praatshows Trudo?s Zondag Gasten is alweer aan zijn laatste editie toe. Thema is landbouw en landschap.

© Fotograaf: Truineer

Guido Wevers ontvangt Graaf Ghislain d? Ursel van Hex en praat met hem over zijn kasteel met Franse tuinen en Engels landschapspark. Nadien komt Veerle Vanhoof, bedrijfsleidster van het appelsapbedrijf PIPO aan het woord. Met de jonge Truiense historicus Winand Vanmeerbeek grijpt Guido Wevers terug naar de Vita Trudonis. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat de beschrijving van een heiligenleven kon leiden tot een machtsstrijd tussen de abt en de prins-bisschop? Afsluiten doen we in schoonheid met muzikanten van PXL Music management.

Wanneer: zondag 2 februari ? 14u30

Waar: Academiezaal, Plankstraat 18

Prijs: 11 / 8 (-26) euro (koffie en taart inbegrepen)

Info: 011 70 17 00, uitbalie@sint-truiden.be, www.debogaard.be