Truineer Nieuws melden?

Klusjes of administratieve taken? Een wijk-werker helpt je graag!

Wijk-Werken Haspengouw is nog op zoek naar werkgevers. Ben je particulier, een niet-commerci?le organisatie, een school of een fruitbedrijf? Dan kan je klusjes of administratieve taken laten uitvoeren door wijk-werkers.

© Fotograaf: Truineer

De wijk-werkers die in de zomer in de tuin werken, hebben in de wintermaanden extra tijd om kleine herstellingen en/of lichte onderhoudswerken uit te voeren. Ook voor administratieve taken of ander bureauwerk kan je de hulp van wijk-werkers inschakelen. Je betaalt via wijk-werkcheques?aan 7,45 euro per uur (20% fiscaal aftrekbaar?voor particulieren).

Nieuwe gebruikers kunnen zich inschrijven op maandag, dinsdag en donderdag van 9u tot 12u of na afspraak in het kantoor, Slachthuisstraat 8.

Meer info
Wijk-Werken Haspengouw
M 0493 41 52 75
www.wijkwerkenhaspengouw.be
www.vdab.be/wijkwerken