Truineer Nieuws melden?

Julie Wijnrocx voluit voor kroontje Miss Welness Beauty

Julie Wijnrocx, 26 en uit Sint-Truiden, is ??n van de vijf Limburgse finalisten die deelneemt aan Miss Welness Beauty Belgium 2020. Op 8 en 9 februari is er een afspraak tijdens de day of beauty waarvoor ze jullie allemaal uitnodigt. De finale volgt op 26 april en is in Antwerpen.

© Fotograaf: Benny Meekers

Miss Welnees Beauty Belgium is allesbehalve een schoonheidswedstrijd waar het enkel om je leuk snoetje is te doen. Het is daarentegen wel een wedstrijd waar alles draait rond schoonheidsspecialisters, en de beautysector. Dat staat op de site van de gelijknamige organisatie te lezen.

Julie is trouwens schoonheidspecialiste en heeft haar eigen salon Food & Facials.

?Ik ben 26 en baat al sedert 2015 mijn eigen schoonheidssalon uit?, zegt ze. ?In mijn vrije tijd sport ik graag, en hou ik van wandelen met mijn vriend en twee lieve hondjes. Ik ben afgestudeerd als kapster, schoonheidsspecialist, nagelstyliste, wimperstyliste en visagiste… Maar zoals de naam Food & Facials al laat vermoeden, ben ik gespecialiseerd in huidverbetering & alles wat met het gelaat te maken heeft. Mijn doel is om mensen bewust te maken van een gezondere levensstijl, daarom ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire voedingsleer, om mensen te coachen.Ik geef mijn kennis ook super graag door daarom werk ik samen met een stagiaire.”

“Aan de verkiezing die mee aan dit avontuur om nieuwe dingen & nieuwe mensen te leren kennen. Maar vooral om te groeien als persoon & als zaak. Ik heb hier super veel zin in, de ladies zijn allemaal heel lief & down to earth, het kan niet anders… het komend half jaar wordt leuk.”

De eerste afspraak is de day of beauty op 8 en 9 februari in Antwerpen. Lezers kunnen vanaf 13 januari via Julie gratis toegangskaarten krijgen of via de site www.dayofbeauty.eu. Gelieve wel het luik in te vullen met de vraag door wie jullie zijn uitgenodigd zijn, Julie Wijnrocx dus; Dat is belangrijk voor haar. Ze kan er een award (gezicht voor de promotiecampagne 2021) mee winnen. De finale is op 26 april en dan maakt zij kans 1jaar lang ambassadrice van de schoonheidssector te worden