Truineer Nieuws melden?

Grootscheepse alcoholcontrole Saffraanberg

In de vooravond voerde en voert de politiezone een grootscheepse alcholcontrole op Saffraanberg, richting Engelmanshoven. Er is geen ontsnappen aan. Wie riskeert te draaien is sowieso de klos. Want tegenover Aluminium Peeters staat een combi die de bewegingen opvolgt.

© Fotograaf: ytb

Grootscheepse alcoholcontrole op Saffraanberg waar diverse combi’s en camionetten staan opgesteld om ademtesten af te nemen. Eens voorbij de lichten van het militair domein, gaat werkelijk iedereen aan de kant.

Saffraanberg is voor de politie intussen een ‘zwart’ punt. Er gebeurde de jongste tijd nogal wat ongevallen door overdreven snelheid. En er werden ook tal van andere overtreders gevat. ’t Is dus nog niet gedaan. De politie blijft alert.