Truineer Nieuws melden?

Geslaagde nieuwjaarsborrel en vuurwerk

Het was een gezellige boel daar, gisterenavond op de Grote Markt. Tussen een hapje en een drankje, geserveerd door schepenen en feestcomit?, een babbeltje slaan en genieten van muziek en geluidsarm vuurwerk, slaagt aan, zeker als het zoals zondag goed en zacht weer was.

© Fotograaf: Carl Nijssens

Een nieuwjaarsborrel in de schaduw van de drie torens, op de Grote Markt… een mooier en fee?rieker kader voor een nieuwjaarsborrel kan je nauwelijks bedenken. De Truienaars weten het ook te appreci?ren. Want ze liepen alweer storm.

Het geluidsarm vuurwerk gecombineerd met een lasershow kon ook vele mensen bekoren. Het spektakel was niet te groot, niet te klein, gewoon zoals het moet. Voor alle zekerheid controleerde de brandweer achteraf nog een paar daken. Want een paar vuurpijlen waren van hun normale weg afgedwaald. Niks aan de hand echter. Een geslaagde avond.