Truineer Nieuws melden?

DivINE: showcase Ine in Panishof

Ine Tiolants, de MNM Rising Star van 2018, tekende zopas een platencontract bij Universal Music en werkt op dit moment aan nieuwe muziek, samen met Piet Goddaer die beter bekend is als Ozark Henry. Op zaterdag 15 februari geeft ze een showcase met haar volledige groep in Panishof Bommershoven.

© Fotograaf: Ine Tiolants

In 2018 werd Ine Tiolants door de MNM luisteraars benoemd als MNM Rising Star. Daarna maakte ze meteen furore met haar debuutsingle ‘The Odds’ die zelfs de MNM Big Hit werd. Sinsdien gaat het hard voor Tine en haar muziek. Intussen werkt ze aan een nieuwe single met niemand minder dan Piet Goddaer. Eind maart komt die nieuwe track uit. Het zal de eerste single zijn onder haar nieuw platencontract dat ze zopas tekende bij Universal Music. Daar geloven ze volop in Ine en werken ze aan een gloednieuwe show met oude en nieuwe nummers. Die moeten de hete festivalzomer inleiden.

Op zaterdag 15 februari 2020 geeft Ine een spetterende showcase met haar volledige band in het Panishof (3840, Borgloon).?Zo krijgt iedereen een voorsmaakje van wat we van Ine kunnen verwachten dit jaar.?

?DivINE’ ? zaterdag 15 februari 2020 – deuren open vanaf 19u30.

Indien je er graag bij wil zijn kan je tickets in voorverkoop (9?) bestellen via?inemusic@hotmail.com