Truineer Nieuws melden?

Dit is het hotel van onze Kanaries in Pinatar

Net zoals vorig jaar en zoals in 2015 brengen de kanaries hun stage door in Pinatar. Wij kunnen het u verzekeren. Een prachtige lokatie, vlakbij een natuurgebied en de zee, met een schitterend hotel en even schitterende trainingsaccommodatie op wandelafstand. Krijg hier een impressie van het hotel.

© Fotograaf: Truineer

Staf en spelers vertrekken vanmiddag voor hun winterstage naar San Pedro Del Pinatar in Murcia, zo’n 50 kilometer hoger in Spanje, amper 20 kilometer van Torrevieja. Daar waren ze ook al een keer in 2015 te gast, en vorig jaar ook. Pinatar is in de winter het drukst gesolliciteerde voetbalcomplex in Spanje en niet in het minst omdat het bekend staat om zijn uitstekende trainingsfaciliteiten. Ook Anderlecht brengt daar trouwens de winterstop door.

Het hotel van de kanaries bevindt zich vlakbij het oefencomplex en is er eentje om u tegen te zeggen. Via bijgevoegde link krijgt u een impressie van dit practig gelegen hotel, het hotel Thalasia Costa De Murcia.

Een impressie?

Surf naar?https://www.thalasia.com/