Truineer Nieuws melden?

Deze kanaries beginnen hun wintertrek richting Spanje

Vandaag gaat het met de Kanaries en hun nieuwe coach Milos Kostic richting Spaanse zon. Niet om een kleurtje op te doen, wel voor een week hard labeur in de Pinatar Arena. Wij kunnen het bevestigen. Vorig jaar, onder Brys, ging het er bijzonder stevig aan toe. Dit jaar zal het niet anders zijn. Kostic is er eentje die er de zweep durft opleggen, zo hoorden we van zijn vroegere werkgevers.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

Op zondagochtend staan de eerste trainingen op het programma.

Op dinsdag 7 januari oefenen de Kanaries tegen het Duitse Schalke 04. Op vrijdag 10 januari oefenen de Kanaries onder voorbehoud nog een tweede keer. Deze wedstrijd wordt spoedig bekendgemaakt.

De spelers die mee op winterstage gaan zijn:?Kenny Steppe, Tibo Herbots, Samuel Asamoah, Mory Konate, Wolke Janssens, Elton Acolatse, Alexandre De Bruyn, Ibrahima Sankhon, Jordan Botaka, Yohan Boli, Samy Mmaee, Jorge Teixeira, Santiago Colombatto, Yuma Suzuki, Tatsuya Ito, Facundo Colidio, Seungwoo Lee, Jhonny Lucas, Allan Sousa, Steve De Ridder, Nelson Balongo, Christopher Durkin, Daniel Schmidt, Erik Gliha, Duckens Nazon, Pol Garcia.

De week in Pinatar wordt ook meteen de eerste kennismaking voor het team met de nieuwe coaching staf.