Truineer Nieuws melden?

Deze jongen kost nu 26 miljoen

Dakonam Djen?…. Nog niet zo lang geleden speelde hij op Stayen. Na ??n (onregelmatig) seizoen werd hij voor 2,5 miljoen euro naar Getafe getransfereerd. Intussen staan de clubs voor hem in de rij. Vraagprijs: 26 miljoen rond. Nog dit: een eerste bod van 15 miljoen is intussen geweigerd.

© Fotograaf: STTV

Het is The Sun die het nieuwsje meldt en weet dat AS Monaco een bod van 15 miljoen euro neerlegde. Maar Getafe wil meer.? Aan interesse is er geen gebrek……Tottenham, Arsenal, Everton, Bournemouth en Crystal Palace zijn ook sterk ge?nteresseerd.

Dakonam kwam via Togo en Kameroen?in oktober 2014 bij AD Alcorcon, de Spaanse club van Roland Duch?telet, terecht. Hij speelde voor die club in? twee seizoenen 59 competitieduels (Segunda Division).? In?juli 2016 tekende hij een vierjarig contract bij STVV. Hij debuteerde op Stayen op 30 juli 2016 tegen Lokeren (1-0).? Na dat voor hem zeer wisselvallige seizoen vertrok hij al naar Getafe waar hij uitgroeide tot een sterkhouder en de publiekslieveling. ‘Een zeer betrouwbare verdediger, zonder franjes’, luidt het daar. Dat laatste was net wat hij op Stayen wel te vaak in zijn voetbal legde.