Truineer Nieuws melden?

Dames Zepperen-Brustem volgend seizoen in competitie

Met 27 zijn ze al, de dames die het damesvoetbal van KVV Zepperen-Brustem op de kaart willen zetten. Volgend seizoen gaan ze competitie spelen en gaan ze van start in 2de provinciale.

© Fotograaf: Truineer

Trainen in Brustem, spelen op het kunstgras van Zepperen-Brustem. Dat zijn ze van plan. En dat doen ze eigenlijk al, maar nog niet in competitie; “De ploeg is twee jaar geleden ontstaan vanuit de mama’s van onze U8-spelertjes”, zegt Vincent Vollon. ?Om er enkelen te noemen: Ann Schurmans, Katrien Claes, Liesbet Vandepoel, Elke Schrynemakers, Mila Vandeweyer, en An Thijs. Vrouwen die het echt wel menen en die ambitie hebben.? Niet dat het allemaal hoogvliegers zijn, toch niet met de voeten….. Vollon: ?de ploeg bestaat uit dames die pas sjotten, maar ook uit dames die al gevoetbald hebben. Een mooie mix dus. De komende maand spelen we trouwens al drie vriendschappelijke matchen: Bilzen, Bokrijk en BS Sport. Die spelen we allemaal in Zepperen.?

De technische staf bestaat uit Annika Paris, Wouter Terreyn, Kevin Carolus, en Vincent Vollon

Waarschuwing

Faaalip was al gewaarschuwd. Nu zijn jullie het ook. De dames trainen weliswaar twee keer per week, ??n keer per week zakken ze af naar ’t Elfde Gebod….. om de taktiek te bespreken.