Truineer Nieuws melden?

Argentijns feestje in Sint-Truiden

Santiago Colombatto poseert fier met zijn moeder voor het stadhuis in Sint-Truiden, ver weg van de meeste familieleden in Argentini?. De reden…. Moeder Colombatto viert vandaag haar 50ste verjaardag. En dat wou deze kanarie aan de grote klok hangen.

© Fotograaf: Santiago Colombatto

Colombatto is de nieuwkomer die zich dit seizoen het snelst aanpaste aan STVV en Sint-Truiden. Hij voelt zich dan ook goed in onze stad, al ligt zijn hart natuurlijk in Argentini?. De aanwezigheid van mama helpt hem natuurlijk. Zij wordt vandaag 50 jaar. En dat liet de speler niet ongemerkt voorbijgaan, natuurlijk. Om de band met Sint-Truiden en zijn moeder te benadrukken poseerde hij fier voor het Truiense stadhuis. Een foto die zeker ook het thuisfront in Argentini? kan beroeren, zo blijkt. Valt het u ook op. Mama en zoon Colombatto lijken als twee druppels water op elkaar….