Truineer Nieuws melden?

SNS: Sporten aan een spo(r)tprijs!

?Sport Na School?, beter bekend als ?SNS?, is een sportproject voor alle leerlingen uit het secundair onderwijs. Hoe werkt het? Met een SNS-pas kunnen de leerlingen zoveel sporten als ze willen in alle deelnemende sportzaken en sportclubs, en dit op vooraf afgesproken dagen en uren.

© Fotograaf: freepik

De bedoeling is om meer leerlingen aan het bewegen en sporten te krijgen door een brede waaier van sportmogelijkheden aan te bieden.

Welke sporten kan je beoefenen?
In Sint-Truiden kunnen ze aan de slag met badminton , boksen, capoeira, handbal, boogschieten, schermen, squash, tafeltennis, taekwondo en zwemmen.

Hoeveel kost het?
Een SNS-pas kost 30 euro voor ??n periode (12 weken) of?45 euro voor 2 periodes (24 weken). Kom je in aanmerking voor het kansentarief via de UiTPAS, dan krijg je 80% vermindering bij de aankoop van een SNS-pas. Je kan voor deze pas terecht bij de dienst Sport, Olympialaan 10 of je kan hem aanvragen via de website.

Het volledig uurrooster vind je op www.sportnaschool.be of via www.facebook.com/sportnaschoolzuidlimburg.