Truineer Nieuws melden?

P-F?rence, de nieuwe Haspengouwse gin!

Een origineel feestaperitief van eigen streek?

© Fotograaf: Truineer

Zoals de naam al doet vermoeden, vormt de Haspengouwse Conf?rencepeer de basis van deze gin. Ontstaan uit liefde en passie, met pure ambacht en deskundige kennis van Distilleerderij De Korhaan, vonden ze de perfecte sleutel om het fruitige Haspengouw, bakermat van de beste Conf?rence peer ter wereld, in een stoere fles te gieten.

Om alle smaken en aroma?s zo veel mogelijk te behouden, werd gekozen voor een niet alledaagse stookmethode en is de Gin P-F?rence voor 50% gedistilleerd en voor 50% gemacereerd.

Serveertip

Best te drinken met een neutrale tonic of zelfs een licht bruisend water zodat het rijke kruidenboeket niet verloren gaat. Uiteraard werk je best af met een zeste van Conf?rencepeer, die naast de honing en jeneverbes de basis vormt van deze overheerlijke, Haspengouwse gin! Aanbevolen dosering: 4 cl Gin P-F?rence & 20 cl tonic

Onder andere verkrijgbaar in de streekproductenwinkel van Toerisme Sint-Truiden.

Meer info
www.p-ference.be