Truineer Nieuws melden?

Op zoek naar een origineel geschenk?

Wel, hier volgen enkele tips voor een origineel kerstcadeau.

© Fotograaf: Truineer

Cadeautip 1: een mand boordevol streekproducten
Het is weer zo ver: de jacht op kerstcadeaus! Ben jij op zoek naar een origineel geschenk? Laat dan een leuke mand met streekproducten samenstellen bij Toerisme Sint-Truiden.
Je kiest zelf de producten en het bedrag dat je wenst te spenderen. Het aanbod is zeer uitgebreid: confituren, stropen, honing, mosterd, vruchtensappen, wijnen, bieren, gin en nog veel meer.

Cadeautip 2: een cadeaucheque geldig bij 160 handelaars
Of geef je familie, vrienden, werknemers of collega?s eens een Shop & The City-cadeaucheque! Jij kiest zelf het bedrag en ze kunnen deze cheque gebruiken bij meer dan 160 Truiense handelaars en horecazaken. Zo kiezen ze zelf het perfecte geschenk. De cheques zijn verkrijgbaar bij Toerisme Sint-Truiden en worden verpakt in een mooie omslag.

Cadeautip 3: faire cadeautjes bij Oxfam-Wereldwinkel
Kies voor duurzaamheid, bio en fair trade. Ga langs tijdens de cadeaudagen van Oxfam-Wereldwinkel in de Keizerszaal, Abdij, Diesterstraat 1, van zaterdag 7 tot en met zondag 15 december (elke dag van 13u tot 18u, op zaterdag van 10u tot 18u, maandag gesloten). Ook de winkel in de Meinstraat blijft tijdens de cadeaudagen open.

Meer info
Toerisme Sint-Truiden
T 011 70 18 18
info.toerisme@sint-truiden.be
www.visitsinttruiden.be