Truineer Nieuws melden?

Kerstconcert in de begijnhofkerk

Zaterdag 21 december om 20u. Kerstconcert van de Bach Academie Alden Biesen onder leiding van Bachkenner Luc Ponet. Solisten zijn No?mie Schellens, sopraan; Rob Cuppens, contratenor; Mathis Van Cleynenbreughel, tenor en Jokke Martens, bas/bariton.

© Fotograaf: Truineer

Op het programma: Weihnachtsoratorium van J.S. Bach, BWV 248, Cantates 1, 2, 3 & 6.

De verschillende delen evoceren de geboorte van Jezus, de belevenissen van de herders, nieuwjaarsdag, de zondag na nieuwjaar en het bezoek van de Drie Wijzen uit het Oosten. De luisteraar wordt van bij de eerste tonen – verrassende pauken en triomfantelijke trompetten – meteen meegetroond in de opgewekte sfeer van Kerstmis.

Prijs: 26 euro, 23 euro (leden Davidsfonds, Vermeylenfonds, Willemsfonds, lerarenkaart, 60+), 16 euro (-26 jaar)

Meer info en tickets
www.organum-aldenbiesen.be