Truineer Nieuws melden?

Infoavond inbraakpreventie

Kom naar de infoavond inbraakpreventie en geef ongenode gasten geen kans

© Fotograaf: Truineer

Tijdens de korte donkere dagen in de winterperiode stijgt het risico op een inbraak. Dit willen we uiteraard zo veel mogelijk voorkomen. Daarom organiseert de stad Sint-Truiden samen met de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken een infoavond rond inbraakpreventie.

Vind jij het ook prettig wonen in jouw buurt? Wil je samen met je buren een handje helpen om dit zo te houden? Kom dan naar de infoavond op donderdag 12 december om 19u30 in cultuurcentrum de Bogaard.

Een adviseur van de lokale politie geeft tips en advies om je woning beter te beveiligen. Je maakt er ook kennis met WathsApp als een handig kanaal om elkaar snel op de hoogte te houden van alarmerende situaties zoals inbraak, de aanwezigheid van verdachte personen, ?

Meer info
Preventie
T 011 70 16 67
info.preventie@sint-truiden.be