Truineer Nieuws melden?

Donderdag vanaf 17 uur: Apr?s Ski

Nu al een traditie, een certitude. De Apr?s Ski op de Grote Markt is een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Donderdag is het weer zover.

© Fotograaf: Truineer

Op tweede kerstdag wordt de Grote Markt opnieuw omgetoverd tot ??n groot apr?s ski-gebeuren. E?n gigantisch podium, twintig Truiense verenigingen achter de drankenstanden en meer dan 10.000 enthousiaste feestvierders: de ideale combinatie voor een avond feest en ambiance!

Dit jaar pronken er maar liefst twee headliners op de affiche van Apr?s Ski: Die Freddies en Sam Gooris. Die Freddies is een zijproject van Chris Vantongelen, bekend als ??n van de drie Romeo?s. Samen met zijn kompanen brengt hij een bonte mengeling van de beste Duitse en Nederlandstalige apr?s ski-hits. Ook zal rasecht entertainer Sam Gooris voor de tweede keer afzakken naar Apr?s Ski en de Grote Markt in vuur en vlam zetten met zijn grootste hits. Het belooft opnieuw een spetterende avond te worden!?

Gratis toegang.

Meer info
www.kerstronddemarkt.be