Truineer Nieuws melden?

Burgemeester fietst mee op zoek naar pijnpunten

Zaterdagnamiddag liet de burgemeester, en in haar zog enkele schepenen, zich vermeiden tot een fietstocht met de Fietsersbond Sint-Truiden.

© Fotograaf: Truineer

?Wij zijn blij dat steeds meer politici zich engageren om mee te fietsen met de Critical Mass. Zo kunnen ze samen met ons ervaren wat de pijnpunten zijn in Sint-Truiden ?, schrijft de Fietsersbond op zijn Facebookpagina.
Gisteren werden ze vergezeld door 30 Truienaren op de fiets. En ze hopen dat de deelnemende politici hun onze stem meenemen in het beleid. ?Samen werken we aan Sint-Truiden Fietsstad. En ja, ze komt, ze komt, de lieve goede Sint.. euhm Burgemeester! Veerle Heeren springt vandaag mee met ons op de fiets, we zijn benieuwd naar haar ervaring?, lokten ze de Truienaren naar het station voor een tocht door de stad van 7 kilometer.
Op vrijdag 27 december om 18 uur is er weer een Critical Mass, het zal dan erg donker zijn, dus wordt het een lichtjeseditie