Truineer Nieuws melden?

?Bea en Lea? in Zepperen

In januari brengen de Zepperse Toneelvrienden vijf voorstellingen van ‘Bea en Lea’ van Werner van Branteghem in een regie van Chris Mathijs.

© Fotograaf: Truineer

Een jong koppeltje, Francky en Nancy, woont pas twee weken – ongehuwd aub – samen. Plots staat daar op een prille morgen Bea, moeder van Francky, met haar koffer in de living en nee, ze gaat niet op reis. Dan gaat de bel weer en wie is er daar? Lea de moeder van Nancy met een koffer en nee, ze gaat ook niet op reis. Het jonge koppel heeft zo onverwacht twee schoonmoeders op hun dak. Gelukkig zijn de mama’s discreet, niet bemoeiziek en vooral zonder geheimen voor hun kinderen! Wat dacht je wel? Al vlug worden er plannen gesmeed en dat met de hulp van een weddingplanner.
Rolverdeling :
? Bea: Rosette Bex
? Lea: Liliane Pulinx
? Francky: Johan Benaets
? Nancy: Dorien Bex
? Madeleine: Liesbet Brone
? Suske: Rik Walschot
? Maurice: Jef Benaets
? Leslie: Peter Knapen
? Patricia: Lokke Broux
? Benoit: Jos Grauls
Opvoeringen op 11/01, 17/01, 18/01, 24/01 en 25/01 telkens om 20 uur in HASP-O Zepperen (Kasteelstraat 53, 3800 Zepperen). Reservatie per mail (georges.roebben@telenet.be) of telefonisch (011/68.57.30). Tickets kosten 8 euro.