Truineer Nieuws melden?

Bar No?l op zondagse kerstshopping 15 december

3 clubs, 1 vision. Dat is het uitgangspunt van lokale verenigingen Club 41, Ladies Circle en Ronde Tafel Sint-Truiden. De 3 clubs bundelen op zondag 15 december de krachten om een vernieuwend en charismatisch concept neer te zetten. Het event is gedoopt ?Bar No?l? en zal voor iedereen gratis toegankelijk zijn vanaf 14u00.

© Fotograaf: Truineer

Op de Grote Markt, aan de voet van het Stadhuis, zal een grote tent worden ge?nstalleerd om jullie te verwarmen met dranken, hapjes en gezelligheid. Die zondag zijn de winkels in Sint-Truiden geopend om kerstshopping aan te wakkeren.
De 3 afzonderlijke clubs hebben elk hun jaarlijkse fundraisers, die als inkomstenbron dienen voor goede doelen, zoals Midsummer Night (Club 41), Betty Spaghetti (Ladies Circle) en Champagne 4 Charity (Ronde Tafel). Maar dit jaar slaan ze dus ook nog de handen in mekaar om tijdens de kerstperiode aanwezig te zijn.? ?Vorig jaar deden we al iets gelijkaardigs, maar dan enkel onder de Club 41 en Ronde Tafel Sint-Truiden. We mochten nadien een mooie som van 5000 EUR schenken aan de kinder- en jeugdafdeling van Asster (Spika). Dat is ook dit jaar het goede doel van ons event. Ze kunnen daar alle hulp gebruiken en hebben ons vorig jaar enorm overtuigd met hun inzet en goede bedoelingen?, zegt Luk Bequ?, voorzitter van Club 41.
??We zijn enorm enthousiast om als jonge vrouwenclub mee in dit project te stappen. De mannelijke clubs zijn organisatorisch sterk, maar we zijn ervan overtuigd dat onze inbreng een meerwaarde zal betekenen voor dit initiatief. Samen zullen we het doel bereiken?, aldes Katrien Daems, voorzitter van Ladies Circle.
Tom Delorge, voorzitter van de Ronde Tafel Sint-Truiden beluit: ?Bar No?l zal top worden. Iedereen kan v??r, tijdens of na het shoppen komen genieten van een glaasje, en we openen zelf verse oesters. We voorzien ook wat leuke randanimatie en muziek. Het belooft een ideale aanloop te worden naar de kerstperiode.?