Truineer Nieuws melden?

Zondag combiregeling tegen Charleroi

Op zondag 24 november om 20.00 uur spelen de Kanaries op Stayen tegen de Zebra?s uit Charleroi. Deze wedstrijd is een risicowedstrijd waardoor de loketten op de dag van de wedstrijd gesloten zullen zijn voor ticketverkoop.

© Fotograaf: Truineer

Tickets kunnen aangekocht worden via:
1. Online ticketing platform:
Online verkoop: Wie kan online tickets kopen?
Alle abonnees van vorig seizoen EN dit seizoen.
De geregistreerde supporters (dit zijn de ticketkopers die vorig seizoen of dit seizoen al een ticket aankochten voor ??n van de zes risicowedstrijden (Club Brugge, Antwerp, Charleroi, Anderlecht, Genk en/of Standard Luik).
Ticketverkoop online stopt op zaterdag 23 november om 23u59.
Koop jouw online tickets voor de wedstrijd tegen Sporting Charleroi hier.

  1. STVV ? Fanshop
    Vanaf woensdag 6 november tot en met zaterdag 23 november zijn er tickets beschikbaar in onze STVV Fanshop.
    De ticketverkoop voor deze wedstrijd in de STVV Fanshop eindigt op zaterdag 23 november om 14:00 uur.

Op zondag 24 november (dag van de wedstrijd) is de STVV Fanshop enkel nog open voor verkoop van merchandising. OPGELET! De loketten zullen voor deze wedstrijd ook gesloten blijven voor ticketverkoop!

Voor meer informatie m.b.t. de openingsuren van de STVV- Fanshop, klik hier.
Voor meer informatie rondom de verschillende categorie?n en tarieven van de tickets, klik hier en switch bovenaan tussen onze verschillende tribunes.

Bezoekende supporters van Sporting Charleroi zijn verplicht om per bus af te zakken naar Stayen voor deze wedstrijd. Er kunnen ook enkel tickets worden aangekocht in voorverkoop via de offici?le supportersclubs van Sporting Charleroi of via de club zelf. De loketten voor de bezoekende supporters blijven gesloten op de dag van de wedstrijd.

OPGELET! Omwille van veiligheidsredenen worden er geen rugzakken toegelaten in het stadion. Ook handtassen groter dan een A4-formaat worden gebannen uit het stadion. Er worden noch rugzakken noch handtassen groter dan een A4-formaat in bewaring genomen door de club! Deze dienen terug gebracht te worden naar de bus of de wagen.