Truineer Nieuws melden?

Wouter Vrancken geen Genkie

De website van KV Mechelen meldt dat Wouter Vrancken blijft. Daarvoor kreeg hij een verbeterd contract onder zijn neus geduwd. Mechelen en samen met hen waarschijnlijk zeer veel Truienaars zullen opgelucht adem halen.

© Fotograaf: Voetbalbelgi?-DC

We citeren de clubwebsite van KV Mechelen (www.kvmechelen.be)

Vrancken werd de afgelopen dagen genoemd als kandidaat bij KRC Genk, maar blijft dus sowieso bij KV Mechelen. De trainer en KVM kwamen tot een akkoord en de coach zelf liet weten dat hij blijft.

?Kandidaat op de long-, de short- of welke lijst dan ook, het was het signaal om met onze coach rond de tafel te gaan zitten. Nu klinken we met hem op een samenwerking die kadert in ons langetermijnsplan?, zo zegt Dieter Penninckx.

?Wouter heeft geweldig werk verricht. Kampioen in 1B, bekerwinnaar en de gedeelde derde plaats na de heenronde in 1A, je moet het maar doen. Daarnaast is hij zeer loyaal tegenover de club. Hij was de eerste om ongeacht 1B of 1A bij KV Mechelen zijn contract te verlengen. We gaan in het kader van onze langetermijnsvisie???absoluut verder met Wouter.?