Truineer Nieuws melden?

Wendy Van Wanten zondag in De Roxy

Buiten is het al enkele dagen koud maar op zondag 10 november stijgt de temperatuur in De Roxy gevoelig. Wendy Van Wanten komt langs en brengt er haar grootste hits tijdens een gezellige matinee om 15u !

© Fotograaf: Truineer

Gunter Reniers van De Roxy : ?Elk jaar proberen we een bekende zanger of zangeres naar De Roxy te halen.? Zo waren eerder al Micha Marah, Margriet Hermans, Jimmy Frey, Luc Caals, Conny Neefs en Marc Dex te gast. Zij zorgen voor een mooie afwisseling tussen ons aanbod van – meestal komische ? theaterstukken.? Van pop tot klassiek, van schlager tot musical, Wendy kan het allemaal ! Dat bewijst ze nu al bijna 30 jaar op de Vlaamse podia en op de televisie. We zijn dan ook enorm fier dat Iris/Weny zondag in vol ornaat in onze Roxy te zien en te horen zal zijn.?

Ook u kan er nog bijzijn.? Bel voor de laatste tickets (?16) naar 0479/027052 (do 17-19u en zat 10u-14u) of reserveer zelf uw zetel(s) op www.deroxy.be