Truineer Nieuws melden?

Vissers in de watten gelegd op Heidemeren

Vissers die hun lijnen uitwerpen op de Heidemeren, kunnen straks een zalmforel van 5 kg aan de haak slaan.

© Fotograaf: Truineer

In de maanden november en december wordt er om de vier vissers een zalmforel van vijf kilo op de visvijver in Runkelen.
En naar het jaareinde wordt het nog mooier tijdens de eindejaarsactie op 28 en 29 december, als tenminste er geen Siberische vriestemperaturen van ons land meester gemaakt hebben. Dan wordt de 10 kg zalmforel per persoon uitrgezet waarvan 6 kg forellen van ongeveer 1 kg en elke visser krijgt een zalm van 4 kg zo mee naar huis. Je kan er ook een daguitstap van maken, want ?s middags soep met brood. Een beperking is er wel: er worden maximum 36 deelnemers per dag toegelaten. Vissen kan van 9 u tot 16 u en kost 55 ?.