Truineer Nieuws melden?

Vijf jaar dorpsrestaurant in Zepperen

Het is net vijf jaar geleden van Nicole Knapen en Gerda Neven uit Zepperen startten met hun dorpsrestaurant. Een initiatief dat schuchter van start ging, maar nu wekelijks meer dan 100 mensen een middagmaal aanbiedt op dinsdag met de hulp en een tiental vrijwilligers

© Fotograaf: Zeppere Tegoar

“Vandaag exact 5 jaar geleden begon het buurtrestaurant ‘Zeppere Tegoar’. Wekelijks werden we verwend met lekker eten aan een mooi aangeklede tafel maar uiteraard kan dit niet tot stand komen zonder de boegbeelden Nicole en Gerda samen met alle vrijwilligers en natuurlijk ook het personeel van Den Telluur. Het was dan ook normaal dat we ze op ons beurt hartelijk bedankten door een toespraak en een kleine attentie?, zegde ??n van de wekelijkse gasten van ?Zeppere Tegoar?
?We hopen dat dit nog vele jaren zal blijven bestaan. Nogmaals Bedankt.”
En toen werden de vrijwilligers in de bloemen gezet. Die wachten nu op de verhuis van de parochiezaal naar de Veva, waar nog meer plaats zal zijn voor de hongerigen op dinsdagmiddag.