Truineer Nieuws melden?

Verkeersagressie krijgt serieuze (duiven)staart

Herinner je de Aziaat die in juni het slachtoffer was van verkeersagressie in de Stationsstraat. De jonge chauffeur die hem sloeg riskeert nu een fikse straf en boete. Niet alleen omdat hij sloeg, ook omdat de Chinees 8 dagen werkonbekwaam was als…. duivenmelker.

© Fotograaf: politie.be

19 juni, op het kruispunt van de Stationsstraat en de Rijsschoolstraat krijgt een 28-jarige chauffeur het aan de stok met een aantal voetgangers die volgens hem te traag overstaken. Hij krijgt het aan de stok met hen en?geeft de?Chinese toerist een kopstoot en klappen.

Nauw ja, een toerist. De Chinees is duivenmelker en was niet toevallig in onze stad aanwezig. Vandaar dat de chauffeur niet alleen 100 uren werkstraf en een boete van 600 euro riskeert. De burgerlijke partij vraagt daar 24.000 euro bovenop. Reden: de Chinees is duivenmelker en kon deze activiteit wegens werkonbewaamheid tijdelijk niet meer uitoefenen.