Truineer Nieuws melden?

Vanavond in Cosmo: Op De Beek Music

Vanavond in het Cosmocaf? een nieuwe editie van ‘Zet die Ploat’ op. Met deze week als ‘gast DJ’Eric Vautmans, de vroegere zaakvoerder van Op De Beek. Nog ’s genieten van hun muziek? Het is het moment.

© Fotograaf: Truineer

De Cosmo en ambiance gaan hand in hand. ‘Zet die Ploat ‘ op waarbij bekende Truienaren beurt om beurt hun voorkeur aan muziek laten horen, is intussen een certitude geworden. Vandaag gaan we terug in de tijd. De tijd dat Eric Vautmans met zijn Caf? Op De Beek feestvierders aantrokken vanuit de stad en verre omstreken. Een caf? dat ook bekend stond om zijn muziek, daar onder meer gedraaid door DJ Nolle. Vanavond wordt de sfeer in Op De Beek voor ??n keer weer in het leven geroepen. Daarvoor moeten jullie in de Cosmo zijn. Het wordt een topavondje.