Truineer Nieuws melden?

Truiense kerstboom gearriveerd

Vanmiddag is met groot transport vanuit de Ardennen de Truiense kerstboom gearriveerd. Het lossen en planten verliep vlot. Nu kan hij worden versierd.

© Fotograaf: Truineer

Onmiddellijk na het ruimen van de Haspengouw Markt arriveerde een zware oplegger met twee kerstbomen op de Grote Markt. E?n ervan was voor onze stad bedoeld. Momenteel is hij al geplant. Dat gebeurde met het grote materiaal. De kerstboom op de markt is een traditie in Sint-Truiden. Hier houden ze het nog bij een natuurlijke boom, net als in onze hoofdstad. In veel andere steden rijzen allerlei kunstbomen uit de grond: van traditionele tot heel moderne. Hoe dan ook, onze markt was al ondergedompeld in een mooie kerstsfeer, de kerstboom maakt het helemaal af. Genieten maar.