Truineer Nieuws melden?

STVV: puntentaal 2018-2019 = puntentotaal 2019-2020

Ondanks de vele heisa rond het aankoopbeleid en de relatieve onrust rond Brys heeft STVV intussen net het identieke puntentotaal als vorig seizoen, zelfde moment. Onwaarschijnlijk met een groep die zoveel hiaten vertoont. En dat is de verdienste van Brys, zijn staf en natuurlijk de spelers zelf.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

Zaterdagavond reizen Brys & co naar het verre Jan Breydel. Daar kunnen ze het opmars verderzetten. Geen sinecure, want onder Storck lijken de Bruggelingen weer een sterk collectief en veel enthousiase te hebben. Brys: “er is niks nieuws onder de zon. Als we punten willen pakken zullen wij scherp, enthousiast en vol overgave aan de aftrap moeten komen en dat negentig minuten volhouden.”

Bij STVV inzake selectie weinig nieuws onder de zon. De Ridder is licht onzeker. De Petter, Teixeira en Steppe blijven out.?

De selectie

Keepers: Schmidt ? Herbots ? Wenssens

Verdedigers: Sankhon ? Mmaee ? Garcia Tena ? Janssens ? De Smet

Middenvelders: Botaka ? Asamoah ? De Ridder ? Colombatto ? Sousa ? De Bruyn ? Ito ? Van Dessel ? Masoudi ? Durkin

Aanvallers: Boli ? Suzuki ? Colidio ? Acolatse

Opmerkelijk bij Cercle: ex-kanarie Stef Peeters is out.