Truineer Nieuws melden?

Stem op de ?Poenekes Polonaise? van Rudi Festraerts

Carnavalissima 2020, de jaarlijkse carnavalsschlagerwestrijd van de Limburgse carnavalisten staat voor de deur en ook de Sint-Truidense Orde van de Commeduur dingt weer mee naar de prijzen!

© Fotograaf: Truineer

Via de website van de verzamelde Limburgse carnavalsverenigingen, Liveke vzw, op? http://www.liveke.be/carnavalissima_liedjes_2020, kan er nu al volop gestemd worden op het liedje van Sint-Truiden: de Poenekes Polonaise!
Vorig jaar net niet, maar wie weet halen we dit jaar w?l de publieksprijs binnen? We hopen alvast dat iedere Truienaar en alle Truinoskes, elke Sint-Truidense vereniging en school op het allerlaatste liedje van Rudi Festraerts stemt. Hij schreef dit nog vlak voor zijn plotse overlijden. Dus allemaal stemmen op de Poenekes Polonaise, uit eerbetoon aan Rudi. Want dat heeft hij meer dan wel verdiend. Uitslag op 29 november 2019!