Truineer Nieuws melden?

Sint-Truiden neemt deel aan voorleesweek

Sint-Truiden kan al terugblikken op een geslaagde voorleesweek, met tientallen bezoekers die in de bibliotheek kwamen ontdekken hoe gezellig en leuk voorlezen wel kan zijn. De editie van dit jaar staat helemaal in het teken van voorleesrituelen.

© Fotograaf: Truineer

Wij nodigen u heel graag uit om een voorleessessie bij te wonen. Op donderdag 21 november 2019 neemt schepen van Cultuur Jurgen Reniers plaats in de leeszaal van de bib om iedereen die langskomt te trakteren op een verhaaltje. Gehuld in pyjama en kamerjas leest de schepen voor aan een klas kleuters uit een boekje over tandenpoetsen, net als voorlezen een belangrijk avondritueel. U bent van harte welkom om 9u in de Bibliotheek Toni Coppers (Capucienessenstraat 8, 3800 Sint-Truiden).