Truineer Nieuws melden?

Sint-Truiden heeft een nieuwe ambassadrice

?Ik heb hier geen woorden voor dat ik mag mijzelf MISS EUROPEAN GLOBAL BELGIUM noemen?. Met die woorden reageerde Tara Hollebeke uit Sint-Truiden na het behalen van haar titel.

© Fotograaf: Truineer

We hebben in Sint-Truiden niet allen straffe sportvrouwen, maar ook nog knappe en verstandige ook. Want men mag dan al soms wat meewaend doen over missverkiezingen, het is en blijft een harde stiel. In onze Trudostad hebben we een Truinoske erbij met een straffe miss-titel. Tara Hollebeke, de dochter van Geert Hollebeke van de Croissy in de Stapelstraat, mag zich vanaf gisteren Miss European Global Belgium noemen.
?Ik heb hier geen woorden voor dat ik mag mijzelf MISS EUROPEAN GLOBAL BELGIUM noemen. Dank aan iedereen die achter mij stond, mij hierin gesteund heeft! Ik kan het nog steeds niet geloven.?, zegt een dolgelukkige maar ook superfiere Tara.
Voor wie deze ?spoetnik? nog niet kent ? ze is farmaceutisch-technisch assistent, houdt van paardrijden en reizen, en mag zich vanaf nu ook ambassadrice van onze Trudostad noemen! Namens truineer.be een heel dikke proficiat.