Truineer Nieuws melden?

Seung-woo Lee waarschijnlijk in selectie

De kans is groot dat de Zuid-Koreaan Lee eindelijk een selectieplaats versiert. Marc Brys vertelde dat de speler veertien dagen hard werkte en dat hij de boodschap eindelijk begrepen heeft.

© Fotograaf: Truineer

Lee werd ingehaald als een belangrijke versterking. De Zuid-Koreaanse international met een verleden bij Hellas Verona en FC Barcelona werd ooit nog als ??n van de twintig beste beloften van de wereld gezien. Maar in het voetbal kan het tij snel keren, zoals je weet. Eens op Stayen wist Brys het gebrek aan werklust en aanpassingsvermogen van de speler in kwestie niet te appreci?ren. En zo belandde Lee op een zijspoor.

Zondag kan een keerpunt voor hem worden. “Door de afwezigheid van acht internationals heeft hij zich extra in de kijker gespeeld en getraind, en heeft hij hard gewerkt, wat overigens ook niet meer dan normaal is”, aldus Brys die zich veertien dagen vooral ook concentreerde op jongens die net naast de kern en de selectie vielen. “Allemaal hebben ze kwaliteiten. Maar ze moeten me daar eerst van weten te overtuigen. Trouwens, ik ken geen enkele trainer die jongens passeert die een selectie verdienen. Zo’n coach zou zich meteen in de eigen vingers snijden.”